ОСТАННІ НОВИНИ

За службове підроблення керівнику одного з медзакладів Львівщини «світить» п'ять років тюрми

Дарина Смеречанська

|

Керівника одного із медичних закладів на Львівщині судитимуть за службове підроблення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно керівника одного із медичних закладів на Львівщині, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України.  Медику загрожує до 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний керівник видав завідомо неправдиві офіційні документи, а саме табелі обліку робочого часу лікарської амбулаторії, у яких вказано неправдиві відомості про виконання медичною сестрою вказаного медичного закладу покладених на неї функціональних обов’язків у період липня-серпня 2017 року.

Такі дії обвинуваченого призвели до безпідставної виплати медсестрі заробітної плати у розмірі 10 тис. грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Турківського районного суду для розгляду по суті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *