ОСТАННІ НОВИНИ

Як Гройсман ревізує Львів

Омелян Шевчук

|

Сьогодні, 8 лютого, Львів інспектує Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Високопосадовець прибув до Львова у супроводі першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва та першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту, народного депутата України Ігоря Васюника та інших, передає кореспондент Львівського порталу.

Вранці прем’єр зустрівся на львівському летовищі із головами Львівської облдержадміністрації, облради, мером Львова, а також представниками силових структур.

Робочий візит до Львова урядовців продовжився із відвідування комплексу Собору Святого Юра. Цікаво, що ще рік тому завдяки сприянню народних депутатів та прем’єра із держбюджету України виділили 20 мільйонів гривень на реставрацію комплексу. Тендер на реставрацію виграв «Союз інвалідів України», але жодні роботи досі не розпочалися.

Після оглядин Святоюрсього комплексу прем’єр пішов на зустріч із духовенством, яка проходила за закритими дверима: журналістів на подію не пустили.

У рамках візиту Володимир Гройсман також зустрівся зі студентами УКУ.

Окрім того оглянув хід робіт на Львівському обласному перинатальному центрі, який незабаром мають відкрити після багаторічної реконструкції.

 

До слова, на початку 2017 року уряд виділив на реконструкцію перинатального 45 мільйонів. Також повідомлялося про те, що потрібно ще 50 мільйонів на обладнання.

Сьогодні ж виявилося, що ця сума зросла до 122 мільйонів і прем’єр-міністр запевнив, що із держбюджету додатково виділять кошти й на це.

На завершення робочого візиту Прем’єр-міністр України відвідає ІТ компанію «SoftServe». Там високопосадовці підписуватимуть угоду з ЄБРР про альтернативні види енергетики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *