ОСТАННІ НОВИНИ

За фактом отруєння людей у піцерії на Сихові відкрито кримінал

Дарина Смеречанська

|

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння п’ятьох львів’ян у піцерії на Сихові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, вчора до правоохоронців надійшло повідомлення про п’ятьох осіб, двоє з яких неповнолітні, госпіталізованих у одну з львівських лікарень з діагнозом «гостра кишкова інфекція».

Госпіталізовані – львів’яни, троє дорослих віком 29, 34 та 42 роки, а також двоє дітей віком 4 та 5 років. За словами потерпілих, 4 лютого вони їли піцу в одній з піцерій, розташованій у торгівельному центрі на Сихові. Наступного дня усі відчули перші симптоми отруєння, а  вранці 6 лютого, коли їх стан погіршився, звернулись за допомогою до медиків та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *