ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть чоловіка, який привласнив приміщення підприємства

Дарина Смеречанська

|

У Львові судитимуть чоловіка, який незаконно заволодів майном одного із підприємств міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.1,3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документі, печаток, штампів), ч.3 ст.206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) КК України. Тепер чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як було встановлено, зловмисник у квітні-червні 2016 року, підробляв офіційні документи, які видаються та посвідчуються підприємством, а також надають права для їх використання.

Зокрема, зазначені документи чоловік подав державному реєстратору та на їх підставі були внесені зміни до установчих документів юридичної особи – Товариства з обмеженою відповідальністю.

У подальшому, з метою незаконного відчуження майна Товариства з обмеженою відповідальністю обвинувачений подав підроблені документи одному із приватних нотаріусів Львівського нотаріального округу.

Таким чином, вказаний чоловік протиправно заволодів нежитловим приміщенням площею майже 350 м кв, вартістю близько 10 млн грн.

Зазначимо, що за клопотанням прокуратури на вказане приміщення накладено арешт, завдяки чому завдані збитки підприємству відшкодовано.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Шевченківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *