ОСТАННІ НОВИНИ

До понеділка у школах Буського району призупиняють навчання

Юлія Шпак

|

У школах Буського району до понеділка призупиняють навчання. Відповідне розпорядження про заходи щодо попередження епідемії гострих респіраторних вірусних інфекцій на території Буського району, після позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, підписав голова Буської РДА Петро Мороз, передає Буське радіо.

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про освіту»,  враховуючи протокол позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 07.02.2018 року № 2) та з метою попередження захворюваності населення району на гострі респіраторні вірусні інфекції:

  1. Встановити обмежувальні протиепідемічні заходи в навчальних закладах Буського району.
  2. Призупинити навчально-виховний процес у освітніх закладах Буського району з 08 лютого 2018 року по 11 лютого 2018 року.
  3. На період призупинення навчально-виховного процесу:

3.1. Обмежити проведення  культурних, спортивних та інших масових заходів в Буському районі.

3.2. Опалювання приміщень навчальних закладів перевести на економний режим.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що у зв’язку із великою кількістю хворих учнів  на грип та ГРВІ у 14 навчальних закладах Львова до понеділка призупинено навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *