ОСТАННІ НОВИНИ

Депутату сільради на Львівщині, який вимагав хабар за дозвіл на поховання, «світить» до 10 років тюрми

Юлія Шпак

|

На Львівщині оголошено про підозру депутату, який отримав хабар за дозвіл на поховання. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчим управлінням та за процесуального керівництва прокуратури області, припинили корупційний бізнес голови депутатської комісії з питань контролю за похованням однієї із сільських рад Львівщини.

Правоохоронці встановили, що зловмисник за винагороду у 12 000 гривень пообіцяв чоловіку, який звернувся до нього за допомогою, посприяти у наданні дозволу, необхідного для поховання на кладовищі, розташованому у передмісті Львова. Голова депутатської комісії був затриманий при отриманні неправомірної вигоди у вересні минулого року.

Прокуратурою Львівської області зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *