ОСТАННІ НОВИНИ

Де у Львові погрітися в мороз: перелік пунктів обігріву

Дарина Смеречанська

|

У Львові працює чотири пункти обігріву –  на вул. Кирилівській, 3а, на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15 та вул. Городоцькій, 163а. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Із настанням зимових холодів дуже актуальним є забезпечення бездомних теплим та чистим місцем для ночівлі. В приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, щоденно, без вихідних, продовжує роботу пункт обігріву, який забезпечений гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг. Також від сьогодні на період значного зниження температури повітря (від – 10) працюватимуть пункти обігріву на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15 та вул. Городоцькій, 163а.

Так, спільно з благодійною організацією «Регіональний центр соціальної адаптації», організовано роботу пункту обігріву за адресою вул. Личаківська, 56 у приміщенні цієї благодійної організації. Пункт працює з 6 лютого на час значного пониження температури повітря, в робочі дні, з 09.00 до 18.00. Пункт обігріву забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

Також з 6 лютого, на період значного пониження температури повітря (від –10), у Галицькому районі міста Львова на території ЛКП «Старий Львів» за адресою вул. Сербська 15, в робочі дні, з 08.00 до 17.00, під керівництвом Галицької районної адміністрації, організовано роботу пункту обігріву. Цей пункт обігріву може розмістити до 25 осіб.

Додатково з 6 лютого, на період значного пониження температури повітря (від –10), організовано роботу пункту обігріву у приміщенні Комунального закладу соціального захисту «Соціальний готель» на вул. Городоцькій, 163а. Пункт обігріву забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

Зауважимо, що за період 4-5 лютого послугами відділення нічного перебування Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, скористалось 39 людей, а також 4 людей скористалось послугами пункту обігріву.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *