ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию перехожі спіймали грабіжника, що серед дня напав на жінку

Олександр Косик

|

У Стрию перехожі завадили грабіжнику втекти з місця злочину та викликали поліцію. За рішенням суду зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У Стрийський відділ поліції 1 лютого о 20.03 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Міхновського невідомий напав на жінку та намагався заволодіти її сумочкою.

«Зловмисник підбіг до потерпілої і спробував вирвати сумочку. З першої спроби це не вдалося, тож чоловік вдарив жінку і продовжував бити навіть коли вона впала. На крик про допомогу прибігли перехожі – 49-річний стриянин та двоє 16-річних юнаків. Вони наздогнали зловмисника і утримували його до приїзду поліцейських», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник за рішенням суду знаходиться під вартою. Триває досудове розслідування та перевірка на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *