ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року у Львові візьмуться за облаштування крематорію і цвинтаря для тварин

Дарина Смеречанська

|

У 2018 році перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП «Лев» планує перейти на цілодобовий формат роботи, облаштувати клініку сучасним обладнанням, продовжити роботу з безпритульними тваринами, збільшити рівень їх прилаштування, продовжити безкоштовну ідентифікацію електронними чіпами, розширити перелік своїх послуг та багато іншого, що чекає львів’ян та їх домашніх улюбленців уже цьогоріч. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Великі цілі – досяжні! Ми в ЛКП «Лев» цілком погоджуємося з цією думкою, тому у 2018 році плануємо реалізувати ще більше важливих для тварин та львів’ян ініціатив», – розповідає директор підприємства Оксана Кошак.

Відтак, цьогоріч у планах ЛКП «Лев»:

-Цілодобовий графік роботи Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев». У 2018 році підприємство планує перейти на цілодобовий формат роботи. Йдеться і про прийом безпритульних тварин, і про домашніх улюбленців, яким потрібна невідкладна медична допомога.

-Облаштування Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» новим сучасним обладнанням для посилення безпеки хірургічних втручань. Усі тварини – домашні вони чи ще безпритульні – заслуговують на якісне та безпечне медичне обслуговування.

-У 2018 році підприємство продовжить активну роботу з безпритульними тваринами. На базі підприємства запланована стерилізація 400 собак та 700 котів, також буде повторно перевакциновано від сказу 200 чотирилапих.

-Розвиток Центру адопції (всиновлення) і збільшення рівня прилаштувань безпритульних тварин у нові родини. Цього року «Лев» збільшить термін перебування безпритульних собак з 10 до 15 діб, аби збільшити їхні шанси на щасливе прилаштування. Якщо 2017 року команда підприємства знайшла домівки для 70% відловлених на вулицях Львова собак, у 2018 році цей показник заплановано підвищити до 80%. Загалом, у планах – знайти господарів для 550 собак.

-Для господарських собак ЛКП «Лев» у співпраці з партнерами Animal-id.info за кошти британського фонду DogTrust продовжує безкоштовну ідентифікацію електронними мікрочіпами (загалом для Львова надано 5 тис. чіпів).

-Розширення переліку послуг Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» за спеціальними цінами для незахищених категорій населення.

-Старт проекту з облаштування крематорію, віварію та кладовища для безпечного захоронення домашніх та безпритульних тварин у Львові.

-Облаштування вигульного майданчика навпроти ЛКП «Лев» на вулиці Промисловій у Львові, яким зможуть користуватися для прогулянок, навчання і тренувань собак не лише працівники, волонтери та підопічні «Лева», але й мешканці прилеглих районів.

Проект з облаштування територій для культурного вигулу собак у Львові у різних районах міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *