ОСТАННІ НОВИНИ

До 10 років тюрми «світить» працівнику міграційної служби та його посереднику, які попались на хабарі

Юлія Шпак

|

Держслужбовця ДМС та його посередника на Львівщині загрожує до 10 років тюрми за хабар. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За інформацією відомства, 2 лютого, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 28-річному головному спеціалісту Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.1,3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Крім цього, 28-річну жінку, яка підшукувала осіб, що потребували негайного оформлення закордонних паспортів, брала гроші за прискорення їх виготовлення та фактично була посередником у протиправній схемі, суд прийняв рішення тримати під вартою.

Зазначимо, що зловмисників затримали 31.01.2018 на «гарячому» – під час отримання 12 тисяч гривень неправомірної вигоди. На даний час досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури.

За скоєне, державному службовцю та його посереднику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *