ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом курсує понад 70 снігоочисних машин. Де вони їздять?

Катерина Родак

|

Станом на 07.00 год ранку у Львові  працювало 73 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 88 машин було на чергуванні. Про це звітують у міській раді Львова.

 

Як мовиться в офіційному прес-релізі мерії,  вчора, враховуючи погіршення погодних умов та несприятливі прогнози на найближчу добу, в місті оголошено режим чергування для комунальних служб, до роботи залучена вся наявна снігоочисна техніка. Також в мерії визначені чергові і оголошено робочий день для двірників.

Стежити за роботою снігоприбиральної техніки онлайн на спеціальній платформі за посиланням: http://lviv.art-security.com/report/graph

Окрім цього ЛКП «Львівелектротранс» розчищає трамвайні колії.

Мешканців просять не паркувати машини у недозволених місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Важкогабаритний транспорт просять обмежити заїзд в місто.

Загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, – це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП районів, 21 одиниця – це приватна техніка, яка працює в Сихівському районі.

Нагадаємо, учора Львівщину з самого ранку рясно засипало снігом. Це призвело до транспортного колапсу на трасах області і знеструмило понад 220 населених пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *