ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловіка засипало землею під час виконання будівельних робіт

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні, 2 лютого, в Личаківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Балковій під час виконання будівельних робіт загинула людина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що загинув робітник, 51-річний мешканець  Жовківського району.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Додамо, що активісти «Варти-1» у Facebook повідомили, що чоловіка засипало землею із трактора.

«Під час проведення будівельних робіт, стався нещасний випадок, водій трактора засипав людину землею, чоловік помер на місці. Наразі на місці події працює поліція і слідчо-оперативна група Личаківського ВП», – наголошується у повідомленні «Варти 1».

Як інформує прес-служба львівської мерії, чоловік був найманим робітником по трудовому договору у ТзОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ». ТзОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» виконувала роботи з каналізування вулиці Балкової на замовлення ЛМКП «Львівводоканал».

«Це будівельна організація, яка працює у нас на підрядній основі, по договору. Вони виконували роботи з каналізування вул. Балкової. Відповідно, саме ця кампанія несе відповідальність за дотриманням працівниками правил техніки-безпеки під час виконання будівельних робіт», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Смерть чоловіка наступила в присутності бригади швидкої допомоги. Обставини події встановлюються.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *