ОСТАННІ НОВИНИ

ZIK заборгував ТРК «Львів» за оренду приміщень 850 тисяч гривень?

Вероніка Рой

|

Редакція ZIKу заборгувала за оренду приміщень львівській філії НСТУ 850 тисяч гривень. Про це вчора, 31 січня, під час публічної дискусії щодо реформ на ТРК «Львів» повідомила т.в.о. менеджера філії ПАТ НСТУ «Львівська регіональна дирекція» Наталія Степанова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Приміщення, де розміщене ТРК «Львів», внесено в статутний капітал. Варто зазначити, що в ньому 1,5 тисяч кв. метрів орендується телеканалом ZIK. Це ЗМІ не сплачує за оренду, і на сьогоднішній день борг ZIKу перед філією становить 850 тисяч гривень без пені та штрафних санкцій. Договори діють на даний момент, але багато умов цих договорів укладено не на користь нашої компанії», – розповіла вона.

У свою чергу, Львівський портал звернувся за коментарем до шеф-редактора медіа-холдингу ZIK Данила Нікуленка, який скерував нас у відділ менеджменту. Однак там слухавки так і не підняли.

Як повідомляв Львівський портал, конфлікт між звільненими працівниками ТРК «Львів» та новим керівництвом призвів до пікету медійниками приміщення телеканалу 25 січня 2018 року. Також 30 січня звільнені журналісти ТРК «Львів» та «Львівського радіо» пікетували Львівську обласну раду. Окрім цього, з трибуни сесії облради екс-працівники ТРК «Львів» виступили з вимогоюпризупинити дію закону «Про суспільне радіомовлення та ТБ», провести розслідування фінансової діяльності керівництва НСТУ та провести перевибори керівництва НСТУ. Також Львівський портал повідомляв, що звільнені працівники ТРК «Львів» отримали від нового керівництва каналу«листи щастя».

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *