ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за грабіж співмешканок судитимуть екс-ґвалтівника

Олександр Косик

|

У Львові поліцейські затримали раніше судимого зловмисника, причетного до пограбувань співмешканок. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Шевченківський відділ поліції звернулася за допомогою 31-річна львів’янка. Жінка повідомила, що її пограбував співмешканець. Застосувавши фізичну силу та психологічний тиск, він заволодів її грошовими коштами в сумі 2 000 гривень та 300 доларів США, а також планшетом «Асус» і фотоапаратом. Заподіяні збитки склали близько 16 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 32-річний місцевий мешканець, раніше судимий за ч.3 ст.152 (зґвалтування) та ст..345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України і умовно-достроково звільнений від відбування покарання.

Під час досудового розслідування було встановлено, що чоловік причетний ще до одного кримінального правопорушення, пов’язаного із аналогічним пограбуванням іншої жінки.

За рішенням суду зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *