ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одну оголошену у розшук львівську маршрутку затримали патрульні

Катерина Родак

|

На виїзді зі Львова патрульна поліція Львівщини затримала автобус «Атаман» АТП№1, який прямував у Бартатів на станцію технічного обслуговування. Зараз машина перебуває на території АТП №1 без права виїзду на маршрут, інформують у прес-службі ЛМР.

 

«На виїзді з міста сьогодні затримали автобус «Атаман». Водій оформив розписку і машина зараз знаходиться в нас на АТП №1 і не має права виїжджати. Автобус їхав у Бартатів, бо там є гарантійна станція технічного обслуговування. Ми регулярно туди скеровуємо машини. Машину затримали і хотіли супроводжувати на штрафмайданчик, стояли порядка 3 год, поки врегулювали питання, і потім передали нам на АТП. Затримання здійснила патрульна поліція», – розповів директор АТП Орест Хамула.

Як відомо, минулого тижня патрульна поліція забрала на штрафмайданчик три автобуси АТП №1. Згідно рішення Міністерства юстиції України, усі автобуси комунального перевізника оголошено у розшук через борги АТП №1 перед «ЛАЗом» за придбані 8 років тому автобуси.

Нагадаємо, 5 жовтня депутати Львівської міськради  погодили меморандум про співпрацю між АТП №1 та ТзОВ «Оптимум-Фактор», яким з міського бюджету для АТП виділяється 19 мільйонів на погашення заборгованості за автобуси до «Євро-2012» перед «Львівським автобусним заводом».

Вкінці жовтня 2017 року під час сесійного засідання депутати скасували своє рішення про виділення 19,5 млн грн підприємству «Оптимум-Фактор», що викупило борги міста за автобуси “ЛАЗ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *