ОСТАННІ НОВИНИ

АТОвці та родини загиблих воїнів отримали 42 квартири у львівській новобудові

Соломія Головіна

|

Сьогодні, 26 січня, у Львівській міській раді учасникам АТО та родинам загиблих воїнів урочисто вручили ордери на 42 квартири у будинку на вулиці Під Голоском. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Власне, безкоштовне помешкання у новобудові отримали бійці, які мали статус сироти або позбавлені батьківської опіки, бійці, які мають інвалідність 1-2 групи, та родини загиблих воїнів.

Розподілення квартир відбувалося з допомогою жеребкування, виключенням стали квартири на перших поверхах: їх запропонували особам з інвалідністю та старшим людям. Перелік осіб, які отримали помешкання, формувала громадська комісія при Центрі надання допомоги учасникам бойових дій у Львові.

Додамо, що будівництво будинку для АТОвців на вулиці Під Голоском, 22 розпочалось наприкінці березня 2016 року. Він має 6 поверхів, всі квартири двокімнатні. Загалом їх у будинку є 53 квартири. Решту 11 квартир розподілять, коли будуть готові пропозиції громадської комісії при Центрі допомоги учасникам бойових дій.

Також зауважимо, що наразі тривають роботи з благоустрою, які заплановано завершити в травні цього року. Квартири поштукатурені, зроблені стяжки підлог, підведені всі мережі та встановлені лічильники, змонтовані вхідні двері та котли для індивідуального опалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *