ОСТАННІ НОВИНИ

Оновлений Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я відкрили після реконструкції

Дарина Смеречанська

|

Cьогодні, 23 січня, відкрили оновлений Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Реконструкція центру відбувалась в межах програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки. Загальний кошторис проекту становить 3 298,44 тис. гривень.

“Нам вдалося комплексно вирішити питання енергозбереження. Ми зробили гідроізоляцію фундаментів та замінили всі вікна. Встановлено датчики, що передають дані в систему моніторингу. Це дозволить  зменшити споживання ресурсів. Це була спільна робота, яка дала позитивний результат”,- зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Михайло Мельник.

Під час реконструкції центру утеплили фасад і горище будівлі, встановили енергозберігаючі вікна і двері, а також автоматизовану систему передачі даних споживання енергоресурсів.

Зазначимо, впродовж 2016-2017 років у межах Програми енергозбереження здійснено заходи з енергозбереження у 7 бюджетних установах на загальну суму понад 35,7 млн гривень, очікувана економія енергоресурсів – 1,9 млн гривень в рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *