ОСТАННІ НОВИНИ

Прийміть собаку у родину: 9 чотирилапих ЛКП «Лев», які потребують домівку

Соломія Григор'єва

|

ЛКП «Лев» оголосило 2018 рік – Роком собаки у сім’ї, та сподівається, що усі чотирилапі потраплять у найкращі руки та тільки у люблячі родини. Ось перша підбірка собачок, які потребують домівки, передає кореспондент Львівського порталу.

Ася. Кругленький ведмедик. Молоденька, віком до одного року. Пухкенька красуня, любить лащитись та бавитись. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.

Алонсо. Метис лабрадора. Молодий, енергійний, перші базові команди навчається у нас, але надалі потребуватиме продовження занять з кінологом. Чудовий вірний друг.

Юся. Зворушлива чорнява красуня. Собака молода, віком близько одного року. Трішки ляклива, але слухняна. Підійде на прилаштування у квартиру, адже невелика і охайна.

Ада. Чорнява красуня. Молода собака, гавкуча, слухняна. Чудовий охоронець та найвідданіший друг.

Нік. Молодий собака з цікавим окрасом. Знає деякі команди та піддається навчанню, розумний та вірний. Чудовий охоронець та друг.

Найда. Молода слухняна собака, метис німецької вівчарки. Дружня до дітей. Стане чудовим другом та охоронцем.

Марфа. У «Леві» її прозвали пиріжечком, бо вона красива та кругленька. Молоденька собачка віком до одного року, слухняна і дуже мила.

Саллі. Сестричка Марфи, молоденька – віком до одного року. Трішки ляклива, та з часом при контакті зі своїми новими господарями стане чудовим другом та охоронцем.

Лиска (Жужа). Енергійна та грайлива руда лисичка-красуня. Чудово піддається навчанню та любить лащитись, дуже орієнтована на людину. Підійде на прилаштування у квартиру.

З тваринами можна приходити знайомитись на вулицю Промислову, 56 щодня без вихідних з 8:00 до 20:00; тел.: 068 535 4545.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *