ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили підпільні цехи із виготовлення алкогольного фальсифікату

Дарина Смеречанська

|

Правоохоронці припинили у Львівській області діяльність підпільних гуралень. Під час обшуків вилучили 90 тисяч пляшок, а також 80 тонн спирту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

 

Прокуратурою Львівської області до Пустомитівського районного та Стрийського міськрайонного судів скеровано 2 обвинувальні акти стосовно шістьох осіб, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.199 КК України та ст.204 КК України.

Як було встановлено, вказані особи організували підпільні цехи на території Львівської області, де і здійснювалось виготовленнята продаж фальсифікованих алкогольних напоїв різних торгових марок із підробленими марками акцизного податку.

Зокрема, під час обшуків правоохоронцями було виявлено та вилучено понад 90 тис пляшок, орієнтовна вартість яких становить понад 3 млн грн, більше 30 тис марок акцизного податку, а також 80 тонн спирту.

Крім цього, виявлено та вилучено пластикові ємності, фільтри з колбами для змішування спиртовмісних сумішей, електронасос, шланги та інше обладнання, за допомогою якого і здійснювалось масове виготовлення підроблених алкогольних напоїв.

Додамо, що за вчинене зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *