ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та втік з місця аварії

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні розшукали водія-втікача. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

Вчора вдень на проспект Червоної Калини патрульних викликав водій Renault Megane, який повідомив, що його автомобіль на парковці вдарили. Винуватець поїхав з місця пригоди. Через 25 хвилин повернувшись до свого транспортного засобу, він помітив ушкодження заднього крила та бампера, яких раніше не було. На автомобілі лишилися сліди фарби автомобіля – винуватця.

Поруч стояв автомобіль у якого працював у цей момент відеореєстратор. Переглянувши відео, з’ясували, що ДТП здійснив автомобіль марки ВАЗ-2104 бордового кольору. Також вдалося розгледіти фрагмент номерного знаку автомобіля-втікача. За словами свідків, він попрямував у напрямку вулиці Драгана.

Даний транспортний засіб помітили коли він завертав у двори згаданої вулиці. Автомобіль порушника зупинили з-за допомогою звукового сигналу та проблискових маячків. Чоловік зупинився і різко вдав, що спить. Однак, патрульні все ж достукалися до водія і розбудили його. Заслухавши причину зупинки чоловік надав документи та вийшов з автомобіля. Патрульним одразу стала зрозумілою поведінка цього водія.

38-річний чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння, однак перевірку проходити відмовився. Відтак, отримав три протоколи: за скоєну ДТП, втечу з місця ДТП та керування транспортним засобом напідпитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *