ОСТАННІ НОВИНИ

У російській школі дев'ятикласник напав з сокирою на дітей з вчителькою

Олександр Косик

|

Дев’ятикласник із сокирою напав на учнів сьомого класу та підпалив школу в столиці Бурятії Улан-Уде. Надзвичайна ситуація сталася зранку п’ятниці. Про це повідомляє ВВС з посиланням на регіональне управління Слідчого комітету Росії.

 

У ЗМІ з’явилася інформація, що загалом нападників було троє. Спочатку вони кинули пляшки із запалювальною сумішшю в кабінет з учнями сьомого класу та вчителькою. Коли ті почали вибігати, то зловмисники в масках почали їх бити. В тому числі і сокирою.

Під час затримання один з нападників поранив сам себе. Підозрюють, що він хотів вчинити суїцид.

Натепер юнака затримали і під конвоєм доставили у лікарню. Його звинувачують в замаху на двох і більше осіб.

Інші учасники нападу нібито втекли, хоча посадовці стверджують, що порушник був один.

«Інформація про інших можливих співучасників поки не підтверджується», – повідомив заступник керівника уряду Бурятії з безпеки Петро Мордовський.

Діти, які були в школі, отримали значні поранення. Одній дівчинці ампутували палець. Ще в однієї дитини травма голови, пошкоджені спина та кінцівки. Всього постраждалих семеро, разом із 44-річною вчителькою.

Агенція Інтерфакс з посиланням на власне джерело повідомила, що причиною нападу став конфлікт дев’ятикласника із ровесниками з паралельного класу.

А одна із місцевих мешканок повідомила, що нападник попередив одну зі школярок через соцмережі. «Він написав одній дівчинці в Viber, щоб та не йшла до школи, бо там буде м’ясо», – цитує жінку Інтерфакс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *