ОСТАННІ НОВИНИ

До 10 років тюрми засудили двох зловмисників, які намагались підірвати мешканця Львівщини

Юлія Шпак

|

На Львівщині засудили до 10 років ув’язнення двох зловмисників, які намагались підірвати чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Прокуратура області підтримувала державне обвинувачення стосовно двох мешканців Львівщини, які підозрювались у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 – п.п.5, 12, ч.2ст.115, ч.2 ст. 15 – ч.1 ст. 263 КК України.

«Як встановило слідство, вказані особи ще у червні 2016 року запланували умисне вбивство свого знайомого – жителя Дрогобиччини. Мотивом стала особиста неприязнь. А минулоріч у лютому здійснили спробу підірвати його приватний автомобіль, заклавши у транспортний засіб вибухівку. Про такі плани зловмисників працівникам поліції стало відомо заздалегідь», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці під час слідчо-оперативних заходів, забезпечили придбання макету саморобного радіокерованого пристрою. Відтак, порушники закону вважали його справжнім та спробували підірвати автомобіль під час чого їх і було затримано.

У суді прокуратура довела вину чоловіків. Кожному із них призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *