ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок потрійної ДТП пораненого львів’янина з авто витягували рятувальники

Олександр Косик

|

На Яворівщині сталася потрійна ДТП. Внаслідок автопригоди одна особа отримала тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 17 січня о 14.20 на автодорозі Львів – Краковець поблизу села Верещиця, Яворівського району.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Краз», 56-річний житель Яворівського району, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Кенго», який рухався попереду і здійснював поворот ліворуч під керуванням 49-річного львів’янина. Внаслідок ДТП автомобіль «Рено» відкинуло на зустрічну смугу, де з ним зіткнувся автомобіль «Тойота Прадо», яким керував 33-річний мешканець Самбора.

В результаті автопригоди в травматологічне відділення госпіталізовано пасажира «Рено», 59-річного львів’янина, з діагнозом: «забій правого плечового суглобу». Рятувальники проводили роботи по вивільненню потерпілого з легкового автомобіля та відключенню акумуляторної батареї.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *