ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні закували в кайданки чоловіка, який погрожував ножем сім'ї

Дарина Смеречанська

|

Патрульні вгамували чоловіка з ножем, який погрожував сім’ї та поліцейським, а також жбурляв побутовою технікою в патрульних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Так, у ніч на 18 січня патрульні 3 батальйону отримали виклик на вулицю Симона Петлюри де за словами заявника його син бігає по хаті з ножем. Коли екіпаж прибув на місце події, 30-річний чоловік зачинився у квартирі. При спілкуванні він погрожував нанести тілесні ушкодження рідним та працівникам поліції, а також будь-кому хто зайде до квартири. Патрульні викликали також медиків.

При постійному, інтенсивному спілкуванні інспекторів із чоловіком він відкрив двері і почав жбурляти побутовою технікою в патрульних, продовжуючи тримати ніж у руках. Інспектори увійшли в довіру до нього і вмовили покласти ніж з рук та ті, які були у нього за паском на підлогу. Швидка реакція патрульних – і чоловік у кайданках і більше нікому не загрожує. Дану особу госпіталізували, а його батька відвезли у Залізничний відділ поліції для написання заяви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *