ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» вперше розпродав рекламу на трамваях через «Prozorro»

Соломія Григор'єва

|

15 січня на «Prozorro» успішно завершився аукціон з продажу 12 лотів рекламних площин на зовнішній частині кузовів міських трамваїв. За даними платформи, ЛКП «Львівелектротранс» – це перше підприємство в Україні, яке розпродало рекламні площини на своїх транспортних засобах на публічному аукціоні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії Львова.

 

«Середній показник зростання ціни від початкової суми становить – 112,5%, показник участі в аукціонах становить 4,5 пропозиції та показник зростання ціни зупинився на високій позначці 112,5%.

В одному випадку (лот №12) торги були оголошені повторно, через технічний збій за нез’ясованих причин.

У результаті торгів рекордною стала сума 255 000 грн/міс за лот №5 (15 трамваїв), що зросла від стартової позиції на 150 000 грн.

Відтак, рекламні площі на міських трамваях отримали 5 українських компаній. Серед них ПП «Західно-Українська Рекламна Компанія «АртПром», ТзОВ «БРОК», ТОВ «Укрмедіатренд», ФОП Акопян Віталій Григорович та ФОП Сьомбак Володимир Васильович.

У найближчі дні, після завершення усіх процедур та підписання протоколів аукціону, з компаніями-переможцями буде укладено відповідні договори про розміщення реклами», – повідомив Іван Бондар, речник ЛКП «Львівелектротранс».

Аукціон з продажу рекламних площин на міських тролейбусах оголосять згодом.

Нагадаємо, вперше у Львові ЛКП «Львівелектротранс» виставив 12 лотів, де було 89 одиниць транспортних засобів – трамваїв, на публічний аукціон на платформі «Prozorro.Продажі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *