ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть контрабандиста, який перевіз через кордон 53 кг гашишу

Дарина Смеречанська

|

У Львові судитимуть громадянина Республіки Молдова за контрабанду канабісу. Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення громадянином Республіки Молдова кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.305 КК України (контрабанда особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб). Обвинувальний акт у вищевказаному кримінальному провадженні учора скерували до суду для розгляду по суті.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний чоловік у вересні минулого року за допомогою приватного автомобіля у спеціально обладнаних тайниках перевіз через митний кордон України 143 пакети із вмістом особливо небезпечного наркотичного засобу – смоли канабісу (гашишу), загальною масою понад 53 кг.

Зазначимо, що під час поглибленого огляду транспортного засобу на пункті пропуску «Рава-Руська» Львівської митниці Державної фіскальної служби України,вказаний наркотичний засіб вилучено правоохоронцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *