ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ провела обшук у помешканні соліста львівського балету, якого підозрюють у сепаратизмі

Соломія Головіна

|

У помешканні соліста балету Львівської  опери Миколи Санжаревського провела обшуки СБУ. Про це Львівському порталу повідомив у коментарі речник Управління СБУ у Львівській області Олег Александров.

 

«Вчора співробітники СБУ у Львівській області провели санкціоновані слідчі дії в рамках раніше відкритого кримінального питання за статтею 258-3 ККУ, де мова йде про сприяння діяльності терористичної організації», – зазначив він.

У рамках слідчих дій була вилучена техніка та носії інформації, які будуть досліджені в рамках досудового розслідування.

Обшуки тривали близько двох годин за присутності Миколи Санжаревського.

Нагадаємо, інформацію про сепаратистські погляди соліста оприлюднила журналістка з Одеси Олена Добровольська. Вона опублікувала скріни зі сторінок з соцмереж Санжаревського, де видно, що він поширює інформацію антиукраїнського характеру та підтримує незаконну владу на окупованих територіях.

У стінах Львівської опери Львівському порталу підтвердили, що колектив вже давно знає про антиукраїнські погляди Миколи Санжаревського, проте жодних дій щодо цього не вживалось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *