ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» замовила прибирання 16 швидкісних поїздів за 16,5 мільйонів

Олександр Косик

|

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Українська залізниця» оголосила тендер, очікуваною вартістю 18,5 мільйонів гривень на послуги з прибирання вагонів швидкісних поїздів та території ТПС «Дарниця». Про це йдеться на сайті «Zалізниця без корупції», передає Львівський портал.

 

Тендер розподілено на 5 лотів:

  1. Прибирання вагонів в 10 поїздах Hyundai (протягом 8 місяців) – 10,7 мільйонів гривень.
  2. Прибирання вагонів в двох електропоїздах ЕКР-1 (протягом 8 місяців) – 2,8 мільйони гривень.
  3. Прибирання в двох міжрегіональних поїздах 5 вагонній комплектації (протягом 8 місяців) – 1,4 мільйони гривень.
  4. Прибирання в двох швидкісних двоповерхових електропоїздах Skoda серії EG675 (протягом 8 місяців) – 2,2 мільйони гривень.
  5. Прибирання приміщень (26,7 тис. м2) та території (39,9 тис. м2) технічної пасажирської станції «Дарниця» (протягом 8 місяців) – 1,6 мільйони гривень.

Таким чином вартість прибирання 16 швидкісних поїздів протягом 8 місяців складає близько 16,5 мільйонів гривень. В комплекс послуг входять щоденні прибирання та періодичні комплексні прибирання (4 рази на місяць).

Середня вартість послуг для одного поїзда Hyundai складає близько 2 200 грн. за одне прибирання. Для електропоїзда ЕКР-1 – 2 850 грн. А для двоповерхової Skoda – 2 250 грн.

До послуг прибирання також включено забезпечення туалетним папером, мильними засобами, освіжувачами та одноразовими підголівниками.

Окрім цього , згідно тендерної документації, залізнична філія планує закупити послуги з очищення снігу площі в 13,5 тис. м2 на станції «Дарниця» протягом січня-березня 2018 року, хоча контракт за тендером може бути підписаний не раніше березня місяця. Тобто ці послуги не можуть надаватись, або надаються наперед до завершення тендеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *