ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали злочинця, який на Сихові біля банкомату пограбував жінку

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали злочинця, що біля банкомату пограбував жінку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

«Вчора, близько 15 години, на телефон 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Червоної Калини відбувся грабіж. Жінка перераховувала готівкові кошти у сумі 2300 гривень біля банкомату, а невідомий підбіг та вирвав їх з рук. Патрульні прибули на місце, отримали опис злочинця та передали всі екіпажам», – йдеться у повідомленні.

Інспектори перевірили прилеглі вулиці та двори, зупинки громадського транспорту, магазини та місця скупчення людей. Також перевірили шістьох осіб, які підходили під орієнтування.

Згодом, слідчі Сихівського відділу поліції надали фотографію ймовірного злочинця. Заявниця упізнала його. Патрульні попрямували до місця проживання даної особи та виявили його в під’їзді. Під час поверхневої перевірки, в чоловіка виявили грошові кошти. 38-річного мешканця Львова запросили до відділу поліції. Справу передали слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *