ОСТАННІ НОВИНИ

У середу для проїзду автівок відкриють частину Личаківської

Соломія Григор'єва

|

У середу, 17 січня, протягом дня буде відкрито для проїзду транспорту ділянку дороги від перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова до вулиці Богдана Котика. Рух транспорту буде проводитись вниз як по Котика (односторонній рух) так і по Некрасова (двосторонній рух). А вверх – по Некрасова та Черемшини з виїздом на Копальну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

Водночас, за інформацією директора ЛКП «Львівавтодор» Романа Познанського, відкрити для руху транспорту вулицю Мучну планується до кінця січня. Тож тоді на ділянці від Б. Котика до Мечникова буде повноцінно відновлено двосторонній рух.

Нагадаємо, 25 березня 2017 року розпочався капітальний ремонт вулиці Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічна з розворотним кільцем). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі та інженерних мереж, зокрема колектора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *