Гройсман виступив за зняття недоторканності з Парасюка

Олександр Косик

|

Прем’єр Володимир Гройсман засуджує поведінку депутата Володимира Парасюка та вважає, що його треба позбавити недоторканності та притягнути до відповідальності. Таку думку він висловив на зустрічі з ветеранами підприємства “Азовсталь”, відповідаючи на запитання громадян, чому Парасюк і досі є нардепом, повідомляє Укрінформ.

 

«Це великий сором, коли людна, уповноважена від держави, дозволяє собі таку поведінку. Я хочу сказати що тут і слабкість в тому числі правоохоронної системи», – сказав Гройсман.

Він зазначив, що зняти депутатську недоторканність з Парасюка може Верховна Рада, але якби такі питання вирішував уряд та прем’єр, то їх б вже давно вирішили.

Як повідомлялося, Парасюк неодноразово був причетний до скандалів. У березні 2016 року під час проведення акції на підтримку Надії Савченко депутат зірвав прапор Росії з будівлі Генерального консульства у Львові.

Був у нього і конфлікт з керівником УДО Валерієм Гелетеєм, і з нардепом Олександром Вілкулом.

На початку грудня 2017 року Парасюк вдарив двох поліцейських під час оголошення рішення Апеляційного суду Маріуполя щодо запобіжного заходу підозрюваним у розбійному нападі двом екс-добровольцям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *