ОСТАННІ НОВИНИ

Днями у Львові відкриють консультаційний центр для аграріїв та селян

Соломія Головіна

|

Цього тижня при Львівській ОДА відкриють консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва. Про це сьогодні, 10 січня, під час брифінгу повідомила директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Його діяльність буде спрямована на підтримку, інформування аграріїв та сільського населення. Щодня тут можна буде отримати кваліфіковану консультацію юристів, земельників, фахівців податкових органів. Відкриття консультаційно-дорадчого центру відбудеться у п’ятницю, 12 січня.

«Вже з понеділка на постійній основі, звертаючись за телефоном чи безпосередньо в цей центр, наші аграрії, особисті селянські господарства, харчопереробні підприємства зможуть отримати відповіді на запитання, які їх цікавлять, зокрема, в податковій площині, щодо земельних відносин, державної та обласної програм підтримки, які нині можуть отримати наші аграрії в 2018 році (підтримка фермерських господарств, тваринництва, створення кооперації), проведення аудиту в області, тощо», – пояснила Наталія Хмиз.

Також варто зазначити, що фахівці центру допомагатимуть представникам об’єднаних територіальних громад у написанні проектів та бізнес-планів для участі в програмах підтримки та грантах, в тому числі міжнародної технічної допомоги.

Консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва працюватиме за адресою: м. Львів, пр. В. Чорновола, 57 (5 поверх),  тел.: +38(096-873-88-60).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *