ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримали француза зі зброєю і сигаретами

Олександр Косик

|

У пункті пропуску «Грушів», що на Львівщині, прикордонники Львівського загону та працівники митниці виявили у француза ніж, кастет та три металевих телескопічних кийка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

 

Громадянин Франції залишав Україну автомобілем «Рено» французької реєстрації учора вдень, 5 січня. Під час прикордонного контролю в ході огляду транспортного засобу в ніші для дрібних речей лівих передніх дверей було виявлено два металевих телескопічних кийка та металевий кастет. Це стало причиною виведення на додатковий огляд автівки іноземця.

Під час проведення поглибленого огляду автомобіля співробітники Держприкордонслужби спільно із працівниками ДФС в кишені сидіння водія виявили ще один металевий телескопічний кийок та ніж з довжиною леза 11 сантиметрів.

Крім того, за обшивкою заднього сидіння та в декоративній обшивці бокових стінок салону транспортного засобу було виявлено тютюнові вироби у кількості 620 пачок з українською акцизною маркою, які громадянин Франції намагався приховано перемістити через державний кордон України.

Наразі до Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Виявлену зброю вилучено співробітниками Яворівського ВП ГУНП України в Львівській області для прийняття правового рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *