ОСТАННІ НОВИНИ

Податківцю, якого спіймали на хабарі, «світить» до 10 років тюрми

Юлія Шпак

|

Посадовцю ДФС, якого спіймали на хабарі , загрожує до 10 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За процесуального керівництва прокуратури області, слідчі Нацполіції та оперативники Управління захисту економіки у Львівській області, цьогоріч 3 січня, біля мережі закладів швидкого харчування «McDonald’s» на проспекті Шевченка у Львові, затримали керівника одного із відділів Залізничної ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області під час отримання неправомірної вигоди.

Посадовець вимагав 10 тис грн за сприяння у реєстрації платниками ПДВ чотирьох підприємців.

Вчора, 4 січня, підозрюваному повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Крім цього, Галицьким районним судом м.Львова зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 75 тисяч гривень застави.

Зазначимо, що на даний час чоловіка відсторонено від займаної посади.

За вчинене йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади та конфіскація майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *