ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині закрили три АЗС з дизпаливом сумнівного походження

Олександр Косик

|

Львівські податкові міліціонери виявили низку незареєстрованих автозаправок з дизпаливом сумнівного походження. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні ДФС у Львівській області.

 

Так, 2 січня 2018 року працівниками податкової міліції припинено діяльність незаконної АЗС у місті Кам’янка-Бузька, на якій здійснювалась незаконна реалізація не облікованих паливно-мастильних матеріалів, нафтопродуктів сумнівного походження без відповідних дозвільних документів. В результаті проведених заходів описано та вилучено автозаправний комплекс орієнтовною вартістю 100 тисяч гривень та дизпаливо орієнтовною вартістю 200 тисяч гривень.

3 січня припинено незаконну діяльність АЗС у Стрийському районі. Описано та вилучено автозаправний комплекс орієнтовною вартістю 200 тисяч, дизпаливо орієнтовною вартістю 1,5 мільйона гривень та понад 32 тисячі готівкових коштів від незаконної торгівлі дизпаливом.

В цей же день у Яворівському районі податкові міліціонери описали автозаправний комплекс орієнтовною вартістю 100 тисяч гривень та дизпаливо орієнтовною вартістю 260 тисячі гривень.

По всіх фактах складено протоколи за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скеровано до суду.

Загальна сума описаного і вилученого майна складає понад 2,3 мільйона, в тому числі близько 2 мільйонів гривень дизпалива невідомого походження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *