ОСТАННІ НОВИНИ

Кошти громади Львова продовжить обслуговувати банк, яким керує депутат «Самопомочі»

Олександр Косик

|

Сьогодні, 5 січня, на засіданні виконавчого комітету затверджено рішення «Про визначення державного банку щодо обслуговування коштів міського бюджету Львова у частині бюджету розвитку у 2018 році». Відтак було вирішено, що обслуговування здійснюватиме Львівська обласна дирекція публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Укргазбанк». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Коли сесія Львівської міської ради приймала ухвалу про бюджет Львова на 2018 рік, вона зобов’язала виконком визначити, за погодженням з бюджетною комісією, банк у якому обслуговуватиметься бюджет розвитку. Бюджетна комісія розглянула це питання і рекомендує залишити «Укргазбанк», як банк, який обслуговуватиме бюджет розвитку у цьому році, адже впродовж двох років роботи з ним жодних зауважень не було і співпраця відбувається на високому рівні.

Однак наголошую, що це не стосується депозитів. Визначення банку для депозитів ми розглядається окремо: буде відбуватися конкурс і його визначатиме конкурсна комісія. Хто дасть більший відсоток, той буде переможцем», – доповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Зазначимо, що директором Львівської обласної дирекції «Укргазбанку» є Олег Василишин – член постійної комісії із питань фінансів та планування бюджету, депутат Львівської міської ради 7-го скликання, висунутий міською організацією політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *