ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: ворог поранив одного українського воїна

Юлія Шпак

|

Минулої доби у результаті ворожих обстрілів не загинув жоден військовослужбовець Збройних Сил України, проте неподалік Світлодарська зазнав поранень один український воїн. Його було доставлено до військового шпиталю, де надано необхідну медичну допомогу. Про це Львівському порталі повідомили у штабі АТО.

 

Луганський напрямок

Вперше за останні три доби було зафіксовано порушення режиму перемир’я. Пізнім вечором незаконні збройні формування випустили 13 мін калібру 120-мм по оборонних укріпленнях, які утримують підрозділи Збройних Сил України довкола Луганського.

Донецький напрямок

Російсько-окупаційні війська серед дня понад 40 хвилин вели обстріл позицій наших військ на підступах до Верхньоторецького. Противник тут також застосував заборонені Мінським процесом 120-мм міномети, випустивши по українських захисниках 3 снаряди. Також у цьому районі ворог відкривав вогонь із стрілецької зброї та гранатометів.

Військовослужбовці Збройних Сил України, попри очевидну загрозу їхньому життю та здоров’ю, і цього дня утрималися від організації вогневої відсічі у відповідь на злочинні дії окупанта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *