ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійники у Львові організують Святу вечерю для потребуючих

Вероніка Рой

|

За сприяння небайдужих львів’ян, благодійний фонд «Справа Скарбека» організовує безкоштовний святвечір для малозабезпечених, багатодітних, одиноких, соціально незахищених мешканців міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Свята вечеря – це родинне свято, і ми хочемо подарувати коло друзів  тим, хто цього потребує, відтворити атмосферу домашнього та сімейного затишку. Свят вечір відбудеться 6 січня о 14.00 у приміщенні за адресою вул. Клепарівська,33 (це двоповерхова будівля біля готелю «Власта», поруч із стадіоном СКА). Вечеря відбудеться за благословення священнослужителів. Пісні страви святвечора – борщ, вареники, голубці та пампухи. Дякуємо за допомогу в організації вечері підприємцям та небайдужим мешканцям міста», – зазначають організатори.

Контакт: Наталія, БФ «Справа Скарбека», тел.: 099 18 01 009.

 

Коментарі

  1. а ви не пробували притягати до відповідальності злочинців, що роблять людей безхатченками… виясняти джерело бездомності і карати винних !!!!! мабуть полетіли б голови дуже крутих дядів… суддів, ректорів, директорів і т.п…. а не ви ведете статистику і кидаєте кусок хліба як собакам…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *