ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині юнак забив старенького каменем

Омелян Шевчук

|

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до вбивства дідуся. Як встановили працівники Радехівського відділення поліції, нападник кілька разів вдарив жертву каменем по голові та прикрив тіло сухою травою. Про це Львівському порталу повідомили у Відділ комунікації поліції Львівської області.

 

За даними відомства, у Радехівське відділення поліції 2 січня звернулась мешканка одного з сіл району з повідомленням про те, що у будинку її 71-річного сусіда розбите вікно, а його самого вже кілька днів ніхто не бачив.

Чоловіка оголосили у розшук і, під час оперативного відпрацювання, правоохоронці виявили тіло чоловіка у канаві, закидане сухою травою, з травмами голови.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування працівники поліції встановили, що травми загиблому в ніч на 30 грудня 2017 року наніс 20-річний мешканець одного з сіл Радехівського району. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник кілька разів вдарив загиблого каменем по голові.

Зловмисник затриманий, досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *