ОСТАННІ НОВИНИ

Через аварію на водогоні частина Львова знову без води

Андрій Котенський

|

У зв’язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на розі вулиць Хімічна – Лемківська, на прилеглих вулицях припинено водопостачання. Загалом повністю або частково припинено водопостачання на більш як 17 вулицях Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Ремонтники обіцяють ліквідувати прорив води до 14.30.

«Сьогодні, 4 січня, з 9:30 до 14:30 год., у зв’язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на розі вулиць Хімічна – Лемківська, припинено водопостачання на прилеглих вулицях», – проінформували у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал».

Відтак водопостачання припинено на таких вулицях: Хімічна, Ставова, Реміснича, Циганівка, Малинова, Підрічна, частково Липинського, Городницька, Лемківська,Перекопська, Східна, Дашкевича, Гайдамацька, частково Б.Хмельницького, Жовківська, Януша, частково Замарстинівська та прилеглі до них.

Нещодавно через аварію на магістральному водогоні частина мешканців Львова опинилася без води. Тоді ніхто й не підозрював, що в ніч із 8 на 9 грудня сталася одна з найпотужніших аварій на водогоні Львова. Аварійна бригада «Львівводоканалу» виїхала на пошук пошкодження, для цього необхідно було пройти усю трасу трубопроводу протяжністю близько 70 км. Два витоки води віднайшли над ранок 9 грудня між селами Чижиків та Печенія на відстані приблизно 20 км від міста Львова. Потім почалась масштабна робота із ліквідації аварії на магістральному водогоні Золочів – Львів, відтак увесь Личаківський район Львова та Винники опинились на декілька днів без води.
На порятунок львів’янам, що сидять без води, залучали водовозки. Воду людям роздавали навіть у місцевих рамах. Повністю водопостачання Львова та Винник обіцяли відновити 11 грудня, однак це вдалося лише на ранок 12-го грудня.
Після масштабної аварії з водою у Львові Львівський портал дослідив її основні причини і дізнався, чи може таке повторитися знову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *