ОСТАННІ НОВИНИ

Надзвичайники ще не готові назвати винуватця масового увімкнення тривожних сирен у Львові

Катерина Родак

|

Правоохоронці ще не знайшли особу, яка винна в безпідставному  увімкненні тривожних сирен у Львові. Про це у коментарі Львівському порталу заявив керівник управління захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій Львівської ОДА Олександр Харчук.

 

За його словами, слідство у цій справі ще не завершено.

«Слідство ще не завершене, і я не маю права назвати якусь особу…Це моя позиція. Сказати причину поки що я не можу», – зазначив посадовець.

На питання кореспондента Львівського порталу, «Чи відомо вам, хто відповідальний за цей прецедент?», Олександр Харчук відповів:

«Я не можу просто сказати, що той чи той винен, поки не буде офіційного заключення причетних до цього питання  органів. Ми самі цього сказати не можемо, бо є різні погляди на це».

Як відомо, учора ЗМІ з посиланням на голову Львівської ОДА Олега Синютку повідомили, що винуватця «жарту» з увімкненням сирен уже відшукали. Зокрема, журналісти що його  мають звільнити з управління захисту населення.

Натомість О. Харчук зазначив Львівському порталу, що звільняє свого працівника з іншої причини:

«Людина,   документи якої подані на звільнення, я її планував звільнити ще набагато раніше, але це не пов’язано із цим випадком. Просто ця людина нам не підходить».

В управлінні Нацполіції Львівської області ситуацію не коментують.

Як відомо, раніше знайти винуватця цієї події обіцяли до 28 грудня.

Що робити у разі надзвичайної ситуації, гудіння тривожних сирен ми детально описали у цьому матеріалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *