ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдво у храмі на Личаківській відбудеться святковий обід для нужденних

Єва Корнійчук

|

У  день Різдва, 7 січня, міжнародна мирянська спільнота святого Егідія організовує у Львові різдвяний обід з потребуючими. Захід розпочнеться о 15.00 год. у храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175).

 

Цього року за різдвяні столи сядуть 300 осіб.

«Такі різдвяні обіди для потребуючих міста Львова вже стають традиційними у нашому храмі. Кожного року в нашому заході бере участь все більше людей. Цей різдвяний обід – це соціальний виклик для нас, адже повнота Різдва полягає в тому, що Христос приходить у цей світ в скромних становищах, одягає і приймає бідність людини. Християнський спосіб святкування Різдва полягає у тому, що Христос народжується для всіх – як для бідних, так і для багатих. Було б прекрасно, якби ми в цей день об’єднались, і між нами не було поділу, щоб ми підтримали потребуючих людей, адже в них вбачаємо нашого Спасителя», – наголосив о. Андрій Боднар, настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ.

Організатори заходу шукають волонтерів, тож просять всіх охочих долучатись.  Контактна інформація: о. Андрій Боднар, настоятель храму, тел.: 096 51 20 293.

Додамо, що цього року у переддень Різдва, 6 січня, різдвяні святвечори для потребуючих також організовують Український католицький університет, Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», БФ «Справа Скарбека». Детальніше про святвечори – тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *