ОСТАННІ НОВИНИ

Біля пам’ятника Данилу Галицькому заборонять паркування

Катерина Родак

|

Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення встановити знак 3.34 «Зупинку заборонено» на площі Галицькій біля пам’ятника королю Данилу. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Іван Гринда, йдеться на сайті депутатів ЛМР.

 

«В центральній частині Львова часто спостерігаємо транспортні корки. Інколи це стається не тільки через велику кількість авто, а й через неправильно організований дорожній рух. Зокрема, біля пам’ятника королю Данилу паркуються авто, і це стає причиною ще більших корків на площі Галицькій. Відтак, я звернувся на міську комісію з безпеки дорожнього руху з проханням вставити знак  3.34 «Зупинку заборонено», що, в свою чергу, дасть змогу розвантажити дорогу».

Крім цього, у відповідь на звернення Івана Гринди комісія вирішила ухвалити рішення про облаштування на вул. Саксаганського антипаркувальних стовпців з парної сторони від будинку №12 до вул. І. Франка.

Зі слів депутатата, на вул. Саксаганського не до кінця встановлені стовпчики для блокування автомобілів. Через це авто виїздять на пішохідний перехід і мешканці міста, особливо з дитячими візочками, змушені виходити на проїжджу частину.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *