ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді оштрафували водія, що в’їхав у головну ялинку міста і втік, залишивши авто під деревом

Олександр Косик

|

Поліцейські притягнули до відповідальності водія «БМВ», котрий заїхав під ялинку в центрі Червонограда. На 47-річного місцевого мешканця за порушення правил дорожнього руху складено адмінпротокол. Про це львівьсокм упорталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Червоноградський відділ поліції 1 січня надійшло повідомлення про те, що в центрі міста водій автомобіля «БМВ», порушивши правила дорожнього руху, заїхав на Вічеву площу де встановлена новорічна ялинка.

Коли поліцейські прибули на місце події, водія вже не було. Він втік, залишивши автомобіль. Проведеними заходами правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився 47-річний місцевий мешканець.

На нього поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 ст.122 (перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *