ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року у Львові патрульні зупинили понад три тисячі п’яних водіїв

Юлія Шпак

|

З початку цього року патрульні зупинили понад три тисячі нетверезих водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

«Незважаючи на високі штрафи, позбавлення права керування та страшні випадки ДТП, багато водіїв й надалі продовжують сідати за кермо в стані сп’яніння. Лише цієї ночі, патрульні Львова зупинили сімох таких водіїв. Загалом, станом на 10 грудня, з початку цього року, львівські патрульні склали на водіїв 3070 протоколів за керування в стані сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Також у патрульні зазначають, якщо дивитися статистику, то найбільше водіїв в стані сп’яніння зупиняють в неділю. «Найбезпечніший» день – середа.

«З початку 2017 року на 57 водіїв склали протоколи за ч. 3 ст. 130 КУпАП, тобто вони тричі протягом року керували транспортним засобом в стані сп’яніння. 103 жінок-водіїв зупинили за кермом в стані сп’яніння в 2017 році, що в 30 разів менше ніж чоловіків.Показники приладу Drager показують результати, які і в 5 і в 10 разів перевищують допустиму норму.

Окрім цього, патрульні згадали і про антирекорд у Львівській області.

«Так, антирекорд за рік у Львівській області – 3.34 проміле, водій навіть погодився пройти перевірку, оскільки був впевненим, що він не сильно п’яний.Тож просимо водіїв, відповідально святкувати новорічні свята, пам’ятати, що автомобіль це джерело підвищеної небезпеки, а тому не слід сідати за кермо напідпитку», – додають патрульні поліцейські.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *