ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові із Нового року подорожчає вода

Андрій Котенський

|

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на водопостачання і водовідведення на 2018 рік для львів’ян. Відповідні рішення були прийняті НКРЕКП на черговому засіданні комісії, пише УНІАН.

 

За даними відомства, «Львівводоканалу» затверджено тариф на водопостачання на рівні 7,09 гривні/кубометр (зростання на 10,61%), а водовідведення – 3,62 гривні/кубометр (зростання на 5,85%)

Окрім того комісія затвердила нові тарифи на водопостачання для «Харківводоканал» – на рівні 8,38 гривні/кубометр (зростання на 16,71%), а на водовідведення – 4,36 гривні/кубометр (зростання на 9,55%); «Дніпроводоканал» – тариф на водопостачання на рівні 6,47 гривні/кубометр (зростання на 4,69%) та водовідведення – 4,25 гривні/кубометр (зростання на 0,47%).

Згідно з рішенням НКРЕКП, тарифи на послуги центрального водопостачання та водовідведення в 2018 році змінені для 60 ліцензіатів комісії. Відзначається, що на зміну тарифів вплинули зміна витрат на оплату праці, вартості електричної енергії, ставок податків, вартості реагентів, курсу валют для ліцензіатів, які мають позики міжнародних фінансових організацій, та інші фактори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *