ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нетверезий водій вгамселився в авто патрульних і звинуватив у всьому інопланетян

Катерина Родак

|

Учора, 27 грудня, близько 23.00 год. біля Дідилова, що на Львівщині, трапилась ДТП за участі патрульного авто.

 

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі патрульної поліції Львова, екіпаж помітив як автомобіль Volkswagen Passat на автодорозі Київ-Чоп здійснив обгін на перехресті.

«Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів, увімкнули сирену та дали вказівку водієві зупинитися. Однак порушник почав втікати. Йому вдалося відірватися від переслідування. І в якийсь момент втікач побачив як на зустріч йому їде інший патрульний автомобіль з червоними проблисковими маячками, який саме здійснював супровід. Порушник вирішив, що це його переслідують і вирішив вклинитися в колону з автомобілів. В той момент екіпаж, який здійснював переслідування перегнав його, і коли зрозумів це одразу здійснив розворот. Водій згаданої автівки виїхав на зустрічну смугу поблизу населеного пункут Дідилів і здійснив зіткнення з патрульним автомобілем. Інспектори попри те, що отримали ушкодження одразу вибігли з автомобіля, аби переконатися чи водій не постраждав», – розповіли патрульні.

У нього помітили ознаки алкогольного сп‘яніння, однак він почав заперечувати факт керування транспортним засобом
«Я збоку сидів, а за кермом сидів інопланетянин», – пояснив патрульним водій.

У салоні нікого окрім водія не було, а пасажирські сидіння були закидані речами. Також водій говорив, що може віддячити і має впливових знайомих і що треба «вийти всім сухими із ситцуації.

«Я зараз наберу правильних людей вони все розрулять – вірте мені». Згодом, до водія приїхав адвокат.
На місце викликали слідчо-оперативну групу, оскільки працівники патрульної поліції отримали тілесні ушкодження. В них діагностували забої і струс мозку. Слідчий скерував водія в медичний заклад, аби встановити чи тверезий він чи ні. Там він за порадою адвоката відмовився від обстеження.
І пояснював, що драгеру не довіряє, а аналізи йому не дозволяє здавати віра. Медики склали висновок за ознаками, що водій перебуває в стані алкогольного сп‘яніння. Далі справою займаються слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *