ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: ворог поранив двох українських військових

Юлія Шпак

|

Минулої доби у результаті ворожих обстрілів неподалік Водяного поранень зазнали двоє українських військовослужбовців. Їм надається необхідна медична допомога. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному-аналітичному центрі.

 

Луганський напрямок

Минулої доби ворог не вдавався до вогневих провокацій щодо позицій, які утримують військовослужбовці Збройних Сил України. Жодного факту відкриття вогню з боку противника на цьому напрямку вчора не зафіксовано.

Донецький напрямок

Тут російсько-окупаційні війська здійснили 4 порушення режиму тиші. Противник прицільно використовував проти наших захисників легке піхотне озброєння, аби спровокувати українських військових на відкриття вогню у відповідь. Зокрема, захисників Водяного бойовики незаконних збройних формувань намагалися спровокувати двічі – в обідню пору та у надвечір’я. Спочатку вони відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів, а наступного разу посилили активність, застосувавши вже більш широкий спектр стрілецького озброєння. Майже годину під Водяним не вщухала ворожа стрілянина, однак наші військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

Пізнім вечором окупант вирішив перевірити на міцність оборонців Авдіївки, обстрілюючи їх із великокаліберних кулеметів. Також в цьому районі зафіксовано роботу ворожого снайпера. Практично дзеркально противник діяв і на підступах до Кам’янки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *