ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нагородили найспортивніших сільських дітей

Олександр Косик

|

До Дня святого Миколая проведено декілька футзальних поєдинків та відзначено стипендіатів Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» «Найспортивніша сільська дитина Львівщини-2017». Про це Львівському портаул повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Свято відбулося з ініціативи обласної організації ВФСТ «Колос» й за активної підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Асоціації футзалу Львівщини, відділення НОК України у Львівській області.

Зокрема, в ігровому залі палацу спорту «Галичина» за підтримки Асоціації футзалу Львівщини відбувся футзальний поєдинок між дітьми 2002-2004 років народження зі шкіл-інтернатів Рави-Руської та Львова. За підсумком гри команда школи-інтернату з Рави-Руської була сильніша у спортивному плані за своїх ровесників зі Львова – 5:3.

Після завершення товариського матчу відбулася урочиста церемонія нагородження команд. Обидві команди отримали пам’ятні кубки та медалі. Окрім того, хлопці з обох колективів отримали футбольні м’ячі, солодощі, подарунки від Святого Миколая та багато позитивних емоцій. В подарунок учні зі шкіл-інтернатів отримали також можливість побувати з екскурсією на стадіоні «Арена Львів».

Згодом завершився і товариський матч між командами, сформованими з представників Асоціації футзалу Львівщини й представників влади і громадських організацій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *