ОСТАННІ НОВИНИ

Житло для АТОвців. Між воїнами розподілили квартири у новобуді на вулиці Під Голоском

Дарина Смеречанська

|

Вчора, 19 грудня, у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій відбувся розподіл квартир у будинку на вул. Під Голоском. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Квартири отримали бійці АТО, які мали статус сироти або позбавлені батьківської опіки, бійці, які мають інвалідність І-ІІ групи, та родини загиблих бійців АТО. Загалом квартири отримали 43 людини. Як запевнила в.о. начальника управління житлового господарства ЛМР Галина Мазур, зазначені категорії осіб уже всі є забезпечені житлом.

Як зазначається, розподілення квартир відбувалось за допомогою жеребкування, виключенням стали квартири на перших поверхах – їх запропонували людям, які мають інвалідність та старшим людям. Всі інші тягнули конверти, в яких вказані номери квартир.

Найближчим часом відбудеться офіційне вручення ордерів та ключів від квартир їх власникам.

«Ми вклалися в ціну Мінрегіонбуду, яка діє по Україні на сьогоднішній день. Довелося пройти всі тендерні процедури, і це стримувало час, ми потрапили в період, коли змінювалось законодавство в ціновому плані, тому довелося перераховувати кошторис, і повторно відбувалися ще декілька тендерів по внутрішніх роботах і по електриці», – розповів директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко.

Зазначимо, що будівництво будинку для бійців АТО на вул. Під Голоском розпочалось наприкінці березня 2016 року. Він має 3 під’їзди, 6 поверхів, загалом 53 квартири, всі двокімнатні. Є також 7-й поверх, який призначений для соціальних потреб. На сьогодні вже зроблені всі зовнішні і внутрішні роботи, підведені всі комунікації. Як розповів директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко, зараз тривають роботи з благоустрою прибудинкової території, будуватиметься дорога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *